Oldal kiválasztása

Az évzáró bankettünkön sajnos nem csak az örömé és az ünneplésé volt a főszerep. A nagy fehérvári közönségkedvenc Antonio Roane ugyanis váratlanul bejelentette visszavonulását a futballtól.

Tony családi okok miatt hamarosan hazarepül az Egyesült Államokba, és ott már a civilek életét éli tovább, soha nem lép többé pályára az ikonikus #22-es.

“Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a csapat managementjének, a játékosoknak, edzőknek, de legfőképpen a szurkolóknak. Fantasztikus tapasztalat volt számomra a Székesfehérváron eltöltött csaknem 3 esztendő, életem egyik legszebb időszaka volt ez. Nagyon rövid idő alatt lépdeltünk előre a Divízió 2-ből egészen a HFL-ig, idén pedig edzőként is bajnoknak mondhatom magam az U17-es korosztállyal. Hihetetlenül sajnálom, hogy ilyen hirtelen kell elhagynom a srácokat és a várost, ami az évek alatt második otthonommá vált. Sok sikert kívánok a csapatnak és egészen biztos vagyok benne, hogy fantasztikus jövő vár erre az egyesületre, de mindez sajnos már nélkülem fog megtörténni.”

A csapat egy mindenki által aláírt #22-es számú mezzel és egy emlékplakettel búcsúzott a remek futótól, akinek pótlása sem szakmailag, sem emberileg nem lesz könnyű feladat..

Isten veled, vigyázz magadra Tony, boldog jövőt kívánunk Neked a civil életedben! 

Figyelem!

A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Free WordPress Themes, Free Android Games