Oldal kiválasztása

Sajnos igazolódott a papírforma, csapatunk nem tudta megnehezíteni a kiváló erőkből álló Miskolc Steelers dolgát, 48 : 13 arányban győztek a Borsodiak.

Antonio Roane korai TD-je utan súlyos kézsérülést szenvedett még az első negyedben, tenyerét több öltéssel kellett összevarrni a Miskolci kórházban. A Koronázók második touchdownját Novakov Dávid szerezte a negyedik negyedben, ez azonban ezúttal csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

Gratulálunk a Miskolcnak és sok sikert kívánunk nekik a rájátszásban!

Idei utolsó HFL mérkőzésünkre június 16-án Székesfehérváron kerül sor a Budapest Eagles csapata ellen, amely mérkőzés számunkra komoly téttel bír, hiszen a bajnokság 5. helyéről fog dönteni! 

Mi megteszünk mindent, hogy megszerezzük ezt a pozíciót, de ez kizárólag Veletek együtt lehetséges!

Legyünk minél többen két hét múlva szombaton 15 órától a First Fielden! Mindenkire számítunk aki jóban rosszban kitart a csapat mellett, mutassuk meg még egyszer, hogy milyen hazai pályát tudnak teremteni az Enthroners fanatikusok és szurkoljuk ki együtt az idei év utolsó mérkőzésén az első hazai HFL győzelmet, és ezzel az ötödik helyet!

Képek Pix by Tomi , Köszönjük!

https://bit.ly/2sGUp65

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games