Oldal kiválasztása

NE PETÁRDÁZZ, VIGYÉL TÁPOT!

Több mint 1 tonna (!) kutyatápot gyűjtöttek össze a Fehérvár Enthroners játékosai annak a figyelemfelhívó kampánynak a keretében, amellyel a szilveszteri petárdázás miatt otthonukból elkóborló négylábúakra kívánták felhívni a figyelmet.

Évről évre óriási probléma, hogy az új esztendő beköszöntét a szigorú jogszabályi tiltás ellenére is petárdázással köszöntik jó néhányan, és az illegális pirotechnikai eszközök használatának eredményeképpen ahang-, és fényhatás miatt rengeteg házikedvenc fogja menekülőre, és kóborol a városok utcáin.
A csapat játékosai erre a jelenségre akarták felhívni a figyelmet, amikor gyűjtésbe kezdtek, mindenkit arra sarkallva, hogy a petárdára, tüzijátékra szánt összeget minél többen inkább állateledelre fordítsák és azt adományozzák az állatotthonok lakóinak. A kezdeményezés rendkívül sikeres lett: a csapat játékosai, edzői, segítői és szurkolói mintegy 1180 kg kutyatápot adtak ma át a székesfehérvári állatmenhelynek! 

A Koronázók akciója az értelmetlen és veszélyes petárdázás mellett egyben a felelős állattartásra is fel kívánja hívni a figyelmet. Ha csak egyetlen petárdával kevesebbet dobnak el szilveszterkor, már megérte megmozdulni!

A srácok természetesen kihasználták az alkalmat és bejárták az egyébként a First Field szomszédságában lévő Fehérvári Állatotthon telephelyét, és ha már ott voltak pár gazdira váró négylábút pedig jól meg is dögönyöztek.

Go Enthroners! FEAR the E!

fotók: Battyáni Tamás

https://bit.ly/2R0K444  (96 kép)  a link alatt Köszönjük Tomi!

Videó: https://www.facebook.com/fehervar/videos/348694275683335/

Figyelem!

A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Free WordPress Themes, Free Android Games