Oldal kiválasztása

Sikeresen lezajlott a 2018.06.10 a Junior Try out! 

Bár a válogató elején egy kiadós záport kaptak a nyakukba a fiatalok, de ez sem szegte kedvüket, hiszen amerikai játékosaink által vezényelt közös gyakorlás.

A végén 16 székesfehérvári és környékbeli fiatal döntött úgy, hogy csatlakozik az Enthroners 35 fős junior keretéhez és a Koronázóknál kezdi meg amerikai futball pályafutását

Isten hozott benneteket a First Fielden srácok, hosszú és eredményes játékos pályafutást kívánunk Nektek, viseljétek büszkén az arany koronás E-t! 

Képek: Kranjec Ferenc és Németh Zsolt
Köszönjük!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek, videók szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Go Enthroners! FEAR the E!

Geplaatst door Kranjec Ferenc op Maandag 11 juni 2018
Enthroners Toborzó, 2018. június 10., 17 óra

Nyerj értékes Under Armour termékeket, vagy Enthroners csapatajándékokat!Akár háromszor is… Oszd meg ezt a videót, vagy jelöld be hogy érdekel/ott leszel az eseményen, és írj egy kommentet, vagy gyere el a toborzóra. Várunk ha már elmúltál 13 éves, Legyél TE is Koronázó! (https://www.facebook.com/events/194807237828414/?ti=cl)

Geplaatst door Fehérvár Enthroners op Dinsdag 5 juni 2018
Free WordPress Themes, Free Android Games