Oldal kiválasztása

Sikeresen lezajlott a 2018.06.10 a Junior Try out! 

Bár a válogató elején egy kiadós záport kaptak a nyakukba a fiatalok, de ez sem szegte kedvüket, hiszen amerikai játékosaink által vezényelt közös gyakorlás.

A végén 16 székesfehérvári és környékbeli fiatal döntött úgy, hogy csatlakozik az Enthroners 35 fős junior keretéhez és a Koronázóknál kezdi meg amerikai futball pályafutását

Isten hozott benneteket a First Fielden srácok, hosszú és eredményes játékos pályafutást kívánunk Nektek, viseljétek büszkén az arany koronás E-t! 

Képek: Kranjec Ferenc és Németh Zsolt
Köszönjük!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek, videók szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Go Enthroners! FEAR the E!

Közzétette: Kranjec Ferenc – 2018. június 11., hétfő
Enthroners Toborzó, 2018. június 10., 17 óra

Nyerj értékes Under Armour termékeket, vagy Enthroners csapatajándékokat!Akár háromszor is… Oszd meg ezt a videót, vagy jelöld be hogy érdekel/ott leszel az eseményen, és írj egy kommentet, vagy gyere el a toborzóra. Várunk ha már elmúltál 13 éves, Legyél TE is Koronázó! (https://www.facebook.com/events/194807237828414/?ti=cl)

Közzétette: Fehérvár Enthroners – 2018. június 5., kedd
Free WordPress Themes, Free Android Games