Oldal kiválasztása

Az év utolsó napjai sem múlhatnak el jó hírek nélkül: az egyik legtehetségesebb magyar válogatott játékos, Zilai János is a Koronázókat választotta!

A 190 centiméter magas, 90 kilós játékos a 2017-es szezonban nevelőegyesülete a Szekszárd mellett a Dunaújváros Gorillaz csapatában már a HFL-ben is komoly szerepet játszott, sőt teljesítményének köszönhetően fiatal kora ellenére a felnőtt válogatottba is meghívót kapott! 

Nyáron Szerbiába, a Vukovi Beograd együtteséhez szerződött, ahol a juniorok között edződött, hiszen nagy álma, hogy majdan sportösztöndíjjal tanulhasson az Egyesült Államok valamelyik egyetemén.

A pályafutása kapcsán komoly terveket szövögető kiváló LB további fejlődésének zálogát Székesfehérváron látta leginkább biztosítottnak, így számos kérője közül az Enthroners ajánlatát fogadta el.

Új csapatában is a jól megszokott #51-es mezben látható majd a pályán, és bizonyosan rengeteg örömet okoz majd a Koronázókért szorító szurkolóknak!

Isten hozott Székesfehérváron Janika!

 

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games