Oldal kiválasztása

Újabb rendkívül fontos partner állt a Fehérvári futball mögé: örömmel üdvözöljük a Nutriversumot támogatóink között! 

A Nutriversum Magyarország első táplálékkiegészítő OUTLET áruháza, saját márkás táplálékkiegészítők és étrend-kiegészítő termékek, itthon a legjobb ár-érték arányban, prémium minőségben és egyedülálló ízvilággal. A cég egyebek mellett fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, protein desszertek, különböző edzés előtti formulák gyártásával és forgalmazásávalfoglalkozik, és saját márkás termékeinek gyártói azon cégek, amelyek több mint 20 éve meghatározó szerepet vállalnak Európa és Amerika vezető táplálékkiegészítő márkáinak gyártásában.

A cégcsoport ezentúl a Koronázók fizikai felkészítésében és aktív segítséget vállal: a teljes felnőtt keretet ellátja a professzionális edzésmunkához szükséges fehérjekészítményekkel, így segítve a csapat fizikális felkészülését! 

A frissen elkészült konditeremben már az utolsó simítások zajlanak, és immáron a színvonalas edzéshez szükséges étrendkiegészítők sem hiányoznak az Enthroners Gymből! 

Köszönjük a Nutriversum támogatását és bízunk benne, hogy hosszú éveken át tartó, gyümölcsöző együttműködés elé nézünk a magyarországi vállalatcsoporttal! 

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek, videók
szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő,
a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Free WordPress Themes, Free Android Games