Oldal kiválasztása

Ez nem csak a mi érdemünk, hanem annak a többezres szurkolótábornak is, akik mellettünk állnak, köszönjük!
FEAR the E!

 

http://feol.hu/sport/teljes-gozzel-robog-elore-az-enthroners-1838318?utm_source=hirlevel&utm_medium=email&utm_campaign=feol_napi_hirlevel

————————————————-

Teljes gőzzel robog előre az Enthroners
SZÉKESFEHÉRVÁR – Négy mérkőzés, négy győzelem. Hibátlan mérleggel zárta a FEZEN Divízió I-es amerikaifutball-bajnokság 2017-es alapszakaszát a Fehérvár Enthroners gárdája, miután vasárnap végig dominálva a mérkőzést letarolta Budapest Cowbells második számú csapatát.

Az utolsó előtti fordulóban aratott győzelmével már biztossá vált a Koronázók első helye, ez viszont nem látszott meg a nézőszámon, ismét tömött lelátókról zúgott a biztatás. Mindezt meg is hálálták a fehérváriak: egy perc sem telt el, és máris touchdownt ünnepelhetett a közönség, miután a vendégek hibáját kihasználva Jebrai Regan futott be a célterületbe a labdával.

Ezt követően az első negyedben további 12, a második játékrészben 14 pontot szereztek a fehérváriak, elképesztően magas fordulatszámon pörgött mind a támadó-, mind a védőegység. A teljesen szétesett vendégcsapat a fordulást követően sem tudott komoly ellenállást kifejteni, Antonio Roane és Erős Márk irányító pontszerzése után már 45-0-át mutatott a tábla.

Zách György a középszakaszra készül Fotó: Molnár Artúr

A záró negyedben sem állt le a fehérvári henger, további két TD-t szerzett Pál Tibor Kornél alakulata, mely 58-0-ra győzedelmeskedett, és várja a Miskolc elleni középszakasz-mérkőzéseket.

Dévai Nándor Csaba

Free WordPress Themes, Free Android Games