Oldal kiválasztása

Nagy-nagy örömünkre egyre többen kérdezitek, hogy mikor lehet végre újra a rácsmezőn látni a csapatot, így arra gondoltunk, hogy egy kis belátást engedünk a kulisszák mögé, és ejtünk néhány szót a csapat felkészüléséről.

Az őszi edzéseket, a Kijev Patriots elleni győztes edzőmeccset és a karácsonyi pihenőidőszakot követően január elejétől gőzerővel készül a gárda a tavaszi-nyári nagy menetelésre. Jelenleg a felkészülés egyik legkeményebb szakasza az alapozás zajlik, rendkívül kemény erőnléti és fizikai edzéseket vezényel a fiúknak a Pál Tibor Kornél- Kovács Sándor- Zach Pierce vezette szakmai stáb. Február elején végre előkerülnek a felszerelések, és megkezdődnek a pozíciós edzések is. 

Február végén-március elején aztán a Koronázók meghívására egy 3 napos közös edzőtáborba érkezik Székesfehérvárra Lengyelország topligás csapatainak egyike, a Tychy Falcons! A 130 ezres dél-lengyelországi Tychyben 2008-ban alakult meg az amerikai futball csapat, amely 2016-ban a lengyel Divizió 1 megnyerésével jutott fel a legmagasabb osztályba. A tavalyi szezonban a Topligában sem vallott szégyent az újonc lengyel gárda: bejutott a playoffba és egy utolsó másodperces FG-al 24-22-re elveszített wild card mérkőzés miatt maradt csupán le az elődöntőről a Warsaw Eagles ellenében. A Mihal Kolek HC/OC és Richard Bonds DC által irányított lengyel csapat a három nap alatt 4 közös edzésen vesz részt a fehérváriakkal, ahol a tervekben egy az egy, és hét a hét elleni játékok, belső futások és playezések, de közös videózás, elemzések egyaránt szerepelnek.

Március 11-én vasárnap végre megmutatja magát a formálódó Fehérvár Enthroners: a szerb Sirmium Legionaries csapatát látjuk vendégül a First Fielden 14 órás kezdettel, reményeink szerint rengeteg szurkoló előtt!
Az edzőmérkőzés kiváló lehetőséget nyújt a felkészülés alatt tanultak éles körülmények között történő gyakorlására is, de rendkívül fontos, hogy az esetleges hibák is meccsszituációban kerülhetnek felszínre.

A barátságos meccs után szinte azonnal Mátraházára utazik a csapat, március 15-18-a között 4 napos magaslati edzőtábor vár a fiúkra, ahol a játék gördülékenyebbé tétele, a playek finomhangolása, és természetesen a szezonnyitó mérkőzésre való minél alaposabb felkészülés kerül előtérbe. 

Március 24-én szombaton 14 órakor a Digisport kamerái és remélhetőleg több ezer szurkoló előtt a hazai rekordbajnok Budapest Wolves elleni mérkőzéssel kezdetét veszi a 2018-as HFL szezon, és ezzel a Koronázók több hónapos menetelése hazai és osztrák fronton egyaránt.

Reméljük idén is minél többen tartotok velünk ezen az úton, és 2018-ban is hétről hétre kékbe borítjátok a lelátót!

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games