Oldal kiválasztása

 

E héten vasárnap sem hagyjuk szurkolóinkat átigazolási hírek nélkül! 
Hosszas egyeztetéseket követően eldőlt: Péter Csaba, a magyar futball egyik ikonikus alakja, a Budapest Wolves legendás válogatott linebackere Székesfehérváron folytatja!

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az elpusztíthatatlan védő számos ajánlata közül végül a Koronázókét fogadta el, ezzel rácáfolva a korábbi trendre, hisz korábban számos Enthroners játékos folytatta pályafutását a Farkasoknál, míg az ellenkező irányban eddig nem igazán volt jellemző a játékosmozgás.

Természetesen nem csak játékosként számítunk a kiváló sportemberre, de bízunk benne, hogy óriási tapasztalatával és rutinjával nagy segítségére lehet a fiatalok fejlődésének is.

Isten hozott Fütyesz a Koronázóknál, legalább olyan hosszú és sikeres időszakot kívánunk Neked köztünk, mint előző állomáshelyeden.

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games