Oldal kiválasztása

Amikor a FIRST Field lelátói előtt játszhat, meccselhet az ember, mérhetetlen büszkeség tölti el.

Ez az ami motivál minket a hétköznapokban. Muszáj olyan felkészültséget elérni amivel
egyre jobb és jobb teljesítményt mutathatunk be a sportunkból. Ha hibázunk is, ami azért előfordul, mindenki motivált, hogy mielőbb javítsa azt, tegye emlékezetessé mindenkinek aki eljött, és a csapattal együtt él azt a pár órát amit a mi Football ünnepünkön velünk eltölt. Minket nem hajt anyagi haszonszerzés, hiszen az egyre komolyabb háttér mellett is mi fizetünk még mindig azért, hogy sportolhassunk. Minket az motivál, hogy büszkén vonulhassunk végig a meccs után a szurkolóink előtt. Ehhez pedig edzeni kell, munka után éppen csak beesve, vagy munka előtt, iskolák vizsga időszakában…mindig.

Akkor is fel kell csatolni edzésen a sisakot és a vállvédőt, súlyt emelni, vagy fekvőtámaszt nyomni ha előtte 50-60 kilométert utaztál buszon vagy
autóval.

Mindannyian tudjuk, hogy a meccsnapon amikor kifutunk a több ezer #1-es elé a gyönyörűen felfestett rácsmezőre, a lehető legjobbat kell nyújtani.

Van még hova fejlődni, rengeteget kell lépni még előre, de a koronás arany E-t büszkén kell viselje mindenki a pályán, és a hétköznapokban is, mert nagy örömünkre egyre többször láthatjuk már az utcán másokon is, akik szintén a csapatunk részei.

Ezt jelenti Enthroners játékosnak lenni, és mindezt adja nekünk a jel amit már több ezren viselünk.


Go Enthroners! FEAR the E!

(Köszönjük Turcsik Sára Brigittának a fotókat. )

Free WordPress Themes, Free Android Games