Oldal kiválasztása

A Fehérvár Enthroners nyerte a Mission Bowlt!

Az osztrák divízió 4-es bajnokságának mai döntőjében az előzetes papírformának megfelelően 44 :6 arányú, magabiztos Koronázók siker született! 

Az igen fárasztó és kalandos buszút erősen érződött a csapaton, kicsit fáradtan, enerváltan mozogtak a fiúk az első félidőben.

Tóth Nándor azonban az egész mérkőzésen ihletett formában játszott és 3 TD-t is szerzett (ebből kettőt az első játékrészben Nardai Ádám forintos passzaiból), ennek köszönhetően a félidőben 20 : 6-os vendégvezetés állt az eredményjelző táblán a mérkőzésre rendkívül szép számban kilátogató hazai szurkolók legnagyobb bánatára.

A második félidőben aztán felőrölte ellenfelét az Enthroners: Zách FG-ját követően újfent a mérkőzés MVP -jének választott Tóth Nándor kapott el egy Erős Márk átadást, majd Fövényesi Marcell húzta le a QB átadását. A mérkőzést Szakácsi Ákos második, csaknem 60 yardos TD futása zárta le.

A szezon elején meghatározott alapelvárásokat tehát megvalósította a csapat: a HFL 5. helye után Székesfehérvárra hozta a Mission Bowlt, és feljutott az AFL Divízió 3. osztályába, ahol természetesen hasonlóak az elvárások a csapattal szemben, mint idén is.

A csapat a kupával várhatóan éjfél után érkezik haza a Koronázóvárosba, és egyenesen otthonába, a Fezen Fesztiválnak helyt adó First Fieldre tart majd, ahol egy kiadós és megérdemelt ünneplés vár majd a fiúkra a rendkívül hosszú és fárasztó szezon után! 

Köszönjük szurkolóinknak az egész éves kitartó buzdítást, találkozzunk az őszi mérkőzéseken is a First Fielden!

Kép album linkje:

Tenk László – DigitalSport : https://bit.ly/2LygrV5

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek, videók
szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő,
a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Go Enthroners! FEAR the E!

Free WordPress Themes, Free Android Games