Oldal kiválasztása

A hét elején a munkaterület átadással megkezdődött Magyarország első szabványos műfüves amerikai futball pályájának kivitelezése! 

Tovább fejlődik a First Field: a konditerem elkészültét követően szinte azonnal megkezdődtek a hátsó füves edzőpálya helyén az új 120 yardos műfüves pálya kivitelezési munkái! A beruházás természetesen a centerpályához hasonlóan szabványos Y kapukkal és labdafogó hálóval kerül megvalósításra. A “gyepszőnyeg” egy speciális, az amerikai futball esetében kifejezetten hasznos ütéscsillapító gumirétegre kerül majd lefektetésre, és természetesen a vonalazás, a számok és a hashek sem hiányozhatnak a mindenben a pontos szabványokat követő rácsmezőről.

A fejlesztés óriási lehetőség a Koronázóknak, hiszen ezentúl a zord téli időjárás elől sem kell majd a szűkös iskolai tornatermekben folytatni a felkészülést: a műfüves edzőpályának köszönhetően a kinti gyakorlásokat a legkeményebb télben is megfelelő színvonalon vezényelheti le az edzői stáb.

A munkálatok előreláthatólag szeptember 15-re fejeződhetnek be a Takarodó úti sporttelepen, amely az új fejlesztésekkel immár egy tényleg minden igényt kielégítő amerikai futball edzőközponttá válhat, és még jobban szolgálhatja majd nemcsak az Enthroners programját, de az egész magyar amerikai futball fejlődését is.

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek, videók
szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő,
a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Free WordPress Themes, Free Android Games