Oldal kiválasztása

Megkezdődött a végső visszaszámlálás! Pontosan 5 nap múlva, március 24-én 15 órai kezdettel útjára indul a disznóbőr és egyben a Koronázók történelmi HFL szezonja a rekordbajnok Budapest Wolves ellenében!

Az eredményes edzőtábort követően sem lazsálhatnak játékosaink, az idénnyitóig még két edzés vár a fiúkra, amelyeken a felkészülés során elsajátítottak gyakorlása, finomhangolása a cél. Kedden 19.10 órai kezdettel egy kis élő esélylatolgatásra a Digisport 3 csatornájának Első és 10 című műsorának vendégei lesznek a két csapat vezetőedzői.

Aztán szombaton a már jól megszokottak szerint fúvószenakari show, minden igényt kielégítő büfé, megújult és a legújabb Enthroners ereklyékkel teli ajándékos stand, arcfestés, cheerleaderek, tombolasorsolás: igazi programkavalkád, családi délután várja a futball szerelmeseit!

Mindenkit szeretetettel várunk szombaton a First Fieldre, és borítsuk kékbe újra a lelátót, hiszen soha nem felejted el az Elsőt 

 

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games