Oldal kiválasztása

Kimagasló az a figyelem növekedés ami a csapatot követte a bajnokság alatt is. Köszönjük mindenkinek aki figyelemmel kíséri csapatunkat a Facebook-on.

A lelátókon mérkőzésről mérkőzésre rengetegen vagyunk, ami hihetetlen büszkeség csapatunknak. Igyekszünk továbbra is megszolgálni ezt.

Itt az interneten érdekes hírekkel a csapatról, a pályán pedig játékunkkal. 
A grafikonos kimutatást a Hungarian Football készítette.

Go Enthroners! FEAR the E!

 

 

Hungarian Football 3 új fényképet töltött fel.

július 29., 16:35

Social media elemzés, 2. rész: Divízió I.
Itt a megkerülhetetlen tényező az Enthroners csapata, akik mind abszolút (+1600), mind relatív (+40%) növekedésben a legerősebb magyar csapat, és ebben az alapvetően off-season (de Fehérváron az osztályozó miatt éles) 2016 ősz benne sincs. Náluk is hatalmas ugrás van a bajnoki rajtnál, aztán egy konstans, de masszív növekedés a szezon alatt, mellyel szépen lehagyták háromnegyed év alatt a HFL bajnok Cowbells csapatát (ahol a Div 1 grafikonban is értelemszerűen az egész egyesület teljesítménye került bemutatásra). Relatív értelemben nagyot ment a másik döntős Eagles, nekik azért a relatív növekedés sokkal könnyebb volt az alacsony induló érték miatt; náluk a szezontól teljesen független egyenletes növekedés tapasztalható, és még bőven maradt hely a jövőbeli növekedésre is. A bajnoki rajtnál ugrott, de egyébként eléggé egy helyben járt a GladiatorsFacebook-közössége, így csak megközelítették, de meg nem előzték a Renegades oldalát, mely a bajnoki rajtnál sem tudott nagyot gyarapodni

 

Free WordPress Themes, Free Android Games