Oldal kiválasztása

BRÉKING!

Egy mérkőzéssel meghosszabbodik a fehérvári futballszezon, ugyanis az osztrák divízió IV. bajnokság elődöntője a First Fielden kerülhet megrendezésre!

Bár az eredeti versenykiírás szerint az osztrák divízió 4-ben szereplő külföldi csapatok a playoffban már kizárólag Ausztriában léphettek volna pályára, azonban a várható ellenféllel és az osztrák szövetséggel történt egyeztetést követően immáron biztos: hazai pályán fogadhatják a Koronázók a nyugat-ausztriai konferencia 2. helyezettjét a döntőbe, a Mission Bowlba jutásért!

Egy fordulóval az alapszakasz vége előtt is bizonyosnak tűnik már, hogy az ellenfél a Wörgl Warriors csapata lesz. A Tiroli gárda csaknem 700 km-ről mintegy 8-9 óra buszozás után érkezik Székesfehérvárra, így tekintettel ellenfelünk utazási körülményeire a mérkőzés előreláthatólag július 14-én szombaton este villanyfényben kerül majd megrendezésre!

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy így a hazai bajnokság döntőjének időpontjával átfedésben kerülhet sor az elődöntőnk megrendezésére, azonban bízunk benne, hogy így is sokan választotok minket ezen szép nyári estén és búcsúzunk együtt az idei hazai futballszezontól!

Persze most az előttünk lévő feladatokra koncentrálunk, és teljes erőbedobással
készülünk a július 1-jei 14 órakor kezdődő Klosterneuburg Broncos elleni csatára

Go Enthroners! Fear the E!

Free WordPress Themes, Free Android Games