Oldal kiválasztása

 Ryan sajnálatosan súlyos sérülése és hazautazása komoly űrt hagyott maga után a védőfalban, így managementünk az elmúlt hetekben mindent megtett a mielőbbi, megfelelő színvonalú pótlása ügyében.

Így találtunk rá, és állapodtunk meg Timothy McGee-vel, a 195 cm magas és 141 kilogramm súlyú falemberrel, aki vasárnap már be is mutatkozhatott a Dunaújváros Gorillaz ellen!

Tim az egyetemi liga FCS osztályában vitézkedő Jacksonville State University-n játszott és szerzett sport management szakon MBA fokozatot. Igazi vándormadárnak számít, hiszen 2012-ben a német másodosztályban a Kirchdorf Wildcats csapatában kezdte meg európai légióskalandját.

Majd egy év tengerentúli alacsonyabb osztálybeli futball után ismét Európában, a lengyel Topligában szerzett két egymást követő évben bajnoki címet a Gdynia Seahawks gárdájával 2015-16-ban. Innen Törökországba igazolt, ahol az ITU Hornets csapatával török bajnokság elődöntőjéig menetelt, majd brazil bajnokságot nyert 2017-ben a Leme Lizards csapatával. Innen még ennél is egzotikusabb vidékre, Izlandra tette át székhelyét, csakhogy ott is bajnokságot ünnepelhessen, ezúttal a Reykjavik Einherjar együttesével.

Székesfehérvárra pedig már újra Németországból érkezett, és a hétvégén imponáló játékkal tette le névjegyét a magyar legmagasabb osztályban, és oroszlánrésze volt abban, hogy a Koronázók megszerezték fennállásuk első győzelmét a HFL-ben.

A defensive tackleként és endként is bevethető játékos a 90-es mezben látható a mérkőzéseinken, és bízunk benne, hogy sok örömet okoz még az Enthroners szurkolóknak!

Welcome Tim, Go Enthroners! Fear the E!

Go Enthroners! FEAR the E!

Free WordPress Themes, Free Android Games