Oldal kiválasztása

Közeleg a Karácsony, így természetesen nem maradhat el a karácsonyi meglepetés sem, úgyhogy ezúttal egy igazán szenzációs hírrel kedveskedünk szurkolóinknak! 
Csapatunk megállapodásra jutott Eric Steffessel, aki a legmagasabb amerikai egyetemi divízó, az FBS (Division: I-A) Top 10 egyetemének számító Wisconsin Badgersből érkezik hozzánk!

Az OL-ként és TE-ként egyaránt bevethető játékos nem akármilyen sportolói múlttal rendelkezik: a Fond du Lac-ból származó játékost 2012-ben csábította magához a Magyarországon is komoly rajongói bázist magáénak tudó Wisconsin Badgers, ahol évről évre egyre több játéklehetőséget kapva senior évére, 2016-ra alapemberré vált csapatában. Ezen teljesítmény elismeréseként 2017 tavaszán a Cleveland Browns NFL rookie minicampjébe is meghívást kapott, ahol kiválóan teljesített, ám egy szerencsétlen hátsérülés miatt idejekorán kellett távoznia a 193 cm magas és 114 kilogrammos játékosnak.

Mostanra azonban teljesen egészséges, és ugyan nem kétséges, hogy a nyár végén, illetve ősszel újra szerencsét próbál majd Egyesült Államokban, addig azonban 2018 február elejétől immár bizonyosan a Fehérvár Enthroners offensét erősíti!

Bízunk benne, hogy játéka valóban élményszámba megy majd, és a honi futball szerelmesei a legmagasabbak között jegyzett egyetem játékosát láthatják testközelből a rácsmezőn, ahol -a Badgers csapatához hasonlóan- a #44 számú mezben kell majd keresni.

Isten hozott Eric a Koronázóknál!

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games