Oldal kiválasztása

Újabb átigazolási hírrel jelentkezünk, ezúttal a tengernetúlról: Csapatunk a 2018-as szezonra leigazolta Ryan Seaberget! A kiváló játékos alap posztja DL/TE, de kiváló muatatókkal bír a speciális csapategységben is. 
Főiskolai éveit az Elon egyetemen kezdte, majd átigazolt a Southern Mississippi egyetemre (#20-as mezszámban), amely az amerikai egyetemi football (NCAA) legmagasabb FBS (Division I-A) osztályában szerepel! Ennek megfelelően olyan csapatok ellen léphetett pályára többek közt mint az Alabama, Georgia Tech, Alcorn State, UTEP és a Marshall egyetemi futball csapatai.
Az egyetem után a tengerentúlon is megfordult, Spanyolországban a Valencia Firebats együttesénél szerepelt (#32-es mezszámban), ahol elsődlegesen védőfalban játszott, de bevetésre került támadó oldalon, és minden speciális egységben is. A spanyol együttese nem kis részben neki köszönhetően a Badalona mögött az ezüstérmet szerezte meg.
Valenciában egészen félelmetes számokat, eredménysort termelt: a teljes spanyol 1. osztály legtöbb sackjét mutatta be szám szerint 17-et, és még 37 mínuszos szerelése is volt. Emellett 67 szerelés mellett 4 rúgást is sikeresen blokkolt. Bízunk benne, hogy a Koronázóknál is hasonlóan hatékonyan folytatja pályafutását.
Üdvözlünk Ryan az arany koronás E-ben!
Welcome Ryan!

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games