Oldal kiválasztása

Boda Gábor a Fehérvár Enthroners edzői stábjának legújabb tagja!

A kiváló szakember 1991-ben kezdte játékos pályafutását, és kisebb nagyobb megszakításokkal 2004-ig támadó és védő oldalon egyaránt játszott.
Edzői karrierje a Győr Sharks csapatánál indult, ahol is 2004 és 2009 között két magyar bajnoki arany és egy ezüstérmet szerzett a Cápákkal!
2010-ben a Budapest Wolves defense coordinatoraként arany, 2013-ban pedig ezüstérmet szerzett. 2014-től a nagy rivális Budapest Eagles vezetőedzőjeként tevékenykedett egészen mostanáig. Ki ne emlékezne rá, ahogy az elmúlt 3 esztendőben a Sasok és a Koronázók évről évre osztályt váltva szinte közösen meneteltek felfelé a magyar harmadosztályból egészen a 2018-as HFL mezőnyéig!


Legnagyobb edzői sikere mégis talán a 2009-es év, amikor elsőként és máig egyedüliként vezetésével felkerült a Győr Sharks az EFAF Euro Top 20 csapatok listájára. 

A háromszoros magyar bajnok tréner kinevezésekor az alábbiakat mondta: “Az Eaglessel történt szezonvégi szakításunk után több ajánlatot is kaptam Magyarországról és a határon túlról egyaránt. Hosszas vacillálás után végül a fehérváriak ajánlata mellett döntöttem. Nehéz döntés volt, hiszen ezer szállal kötődöm korábbi csapataimhoz, de itt volt az ideje a váltásnak, és az Enthroners programja olyan szakmai kihívások elé állíthat, amelyet semmiképpen sem szerettem volna elmulasztani. Alig várom a közös munkát a csapattal és az új amerikai vezetőedzővel, aki minden bizonnyal rengeteget segít majd a csapat, de az edzői stáb fejlődésében is.”

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek, videók
szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő,
a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Free WordPress Themes, Free Android Games