Oldal kiválasztása

Csapatunk szakmai munkájának alapköve a kiváló edzői stáb, amely most újabb taggal bővül, hiszen januártól a Fehérvár Enthroners speciális egységének koordinátora, és linebackereinek pozíciós edzéseinek új felelőse az amerikai Zachary Pierce!

Az újdonsült special team coordinator 12 éves futballmúltra tekinthet vissza mint külső linebacker, a középiskolában Briar Woods High School csapatával állami bajnokságot is nyert. A gimnáziumi évek után a virginiai Bridgewater Collegeban környezetgazdálkodásból szerzett diplomát, de persze itt sem szakadt el szeretett sportágától.

Zach igazi futballcsaládból származik: nagyapja a Tennessee University csapatának kiválósága volt mielőtt edzősködni kezdett, míg édesapja “all american” centerként játszott a Shepherd egyetemen, ezt követően pedig többször is állami bajnoki címet szerzett vezetőedzőként.
A több generációs futballdinasztia legfiatalabb tagja most a Koronázók spec team koordinátoraként kóstolhat bele az edzősködésbe, és biztosak vagyunk benne, hogy remekül helytáll majd az új feladatkörben.
Welcome Zach!

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games