Oldal kiválasztása

Mintegy másfél éves előkészítő munka, tervezés és kivitelezés után a mai napon végre megkezdődött a Koronázók új konditermének berendezése, az eszközök összeállítása is a First Fielden!

Az épület négy hónapos kivitelezését követően a terem elkészült, és ma már a gépek is kezdenek a helyükre kerülni a sporttelepen. A nagyjából egy hétig tartó munka és kisebb finomítások után a szeptemberben kezdődő felkészülés során már minden bizonnyal kemény igénybevétel alá fognak kerülni a gyönyörű, top minőségű, a csapat navy blue színeiben pompázó edzéseszközök!

A teremben minden adott a játékosok profi körülmények között történő felkészüléséhez: kifejezetten a terem méreteire tervezett és gyártott Hammer Strength és Rogue termékek ékesítik a vadonatúj konditermet. 

Köszönjük Székesfehérvár városának, hogy mindezt lehetővé tette, Nick Phamnak az Enthroners erőnléti edzőjének a terem berendezései és eszközparkja terveinek elkészítését és a Life Fitness Magyarországnak, akik a tengerentúlról érkező felszerelések megrendelését, legyártatását, és felszerelését is végezte.

Nemsokára tehát a professzionális fizikai, kondicionális felkészülésnek sem lehet akadálya a First Fielden, amely munkát jövő évben is amerikai erőnléti edző irányítása mellett végezhetik majd a Jim Ward irányította Koronázók

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek, videók
szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő,
a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Free WordPress Themes, Free Android Games