Oldal kiválasztása

A Budapest Wolves hetedik HFL győzelmével – amihez ezúton is gratulálunk a Farkasoknak- hivatalosan is lezárult a 2018-as HFL szezon. 

Az élet azonban nem áll meg, és az offseason első napján máris egy számunkra rendkívüli fontos, csapatunk építkezését alapjaiban meghatározó változásról tudunk beszámolni: a Fehérvár Enthroners szakmai irányítását 2018 szeptemberétől Jim Ward veszi át! 
A rendkívül tapasztalt és az európai futballberkekben is igen nevesnek számító szakember 1+1 éves kontraktust írt alá a Koronázókkal.

A 62 éves amerikai vezetőedző mintegy 39 éves edzői pályafutásra tekinthet vissza.
Coach Ward 2011-ig High School és egyetemi szinten dolgozott Texasban, szemléletében tehát a klasszikus texasi futballiskolát képviseli. Éveken át dolgozott Associate Head Coach beosztásban a Texas Football Academy-n, majd a University of Mary Hardin Baylor (NCAA Division III), valamint a Carson Newman College (NCAA Division II) kötelékében, mígnem Európába tette át székhelyét. 

2011-12 ben két szezonon át vezette Finnországban a Seinajoki Crocodiles csapatát, ahol a két szezonban 20-4-es győzelmi mutatóval egy bajnoki bronz és egy ezüstérem volt a mérlege.

Innen igazolt 2013-ban a svédországi Örebro Black Knights csapatához, amely klub irányítása alatt története során először jutott be a Svéd Super Series döntőjébe, és zsebelték be az ezüstérmet!

Svédországból Csehországba vezetett az útja, Prágába került a Black Panthershez, ahol két esztendőn át vezette az európai topcsapatot. Irányításával a Párducok mindkétszer megnyerték a cseh szuperligát: 2015-ben és 2016-ban is aranyérmet szereztek, sőt Ward vezetésével egészen az elődöntőig meneteltek az osztrák topligában, az AFL-ben is. Regnálása idején a prágai csapat egészen #9 helyig jutott Európa Top 20-as csapatlistáján!

Csehországból aztán Ausztriába vezetett a kiváló szakember útja: a Carinthian Lionshoz került, ahol szintén két sikeres szezon után az Oroszlánok edzői székét cseréli le a székesfehérvári vezetőedzői pozícióra! 

Coach Ward Örebroban HC/OC, Prágában és Klagenfurtban HC/DC-ként dolgozott, úgyhogy tudásával és tapasztalatával a labda mindkét oldalán sokat tud segíteni az építkezés elején járó fehérvári csapatnak.

A Koronázóknál idén is szeptember közepén kezdődik a felkészülés és az elmúlt évekhez hasonlóan ősszel is játszik mérkőzéseket a csapat, így természetesen alig 2 hónap múlva már Székesfehérváron köszönthetjük a kiváló szakembert!

Bízunk benne. hogy az új Head Coach vezetésével remélhetőleg minden eddiginél fényesebb fejezetek íródhatnak a Fehérvár Enthroners aranykönyvébe!

Welcome Coach Ward!

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek, videók
szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő,
a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Free WordPress Themes, Free Android Games