Oldal kiválasztása

A Fehérvár Enthroners erőnléti edzője Nick Pham visszatér Székesfehérvárra!

A kiváló szakember a tavalyi évben már segítette a fehérváriak felkészülését, azonban akkor csupán március közepén, a felkészülés hajrájában tudott csatlakozni a csapathoz. 2018. szeptemberétől azonban sikerült megállapodást kötni az amerikai szakemberrel, aki egy rendkívül komplex és itthon egyedülálló program megvalósítására készül a Koronázókkal! 

Nick még a középiskolában QB-ként és RB-ként erősítette a helyi futballcsapatot, majd a Bridgewater Egyetemen (ahol természetesen folytatta a futballt) testnevelés- és táplálkozástudományi szakon diplomázott. Ezt követően az NSCA (National Strength and Conditioning Association) tagjává vált, ahol diplomás erőnléti és kondicionáló edzői képesítést, valamint 1-es és 2-es szintű FMS (functional movement screen) tréneri jogosultságot is szerzett. 
Tanulmányai után a Marylandi Elite Athlete Training személyi edzője lett, ahol számos CFL játékos és profi teniszjátékos formálódott kezei alatt. Magyarországra a virginiai Onelife Fitness hálózat szakmai igazgató-helyettesi posztjáról érkezik, amely munkakörben a saját feladatain túlmenően több mint 10 edző szakmai munkáját irányította és felügyelte.

Nick idén ősszel egy igazán különleges és összetett programmal készül az Enthronerssel: egy minden részletre kiterjedő, teljes körű felmérést végez el a felnőtt keret tagjainál, melynek keretében minden egyes játékosról egy rendkívül részletes anyag készül majd. 

Ez tartalmazni fogja az érintett játékos testi adottságai (magasság, súly, testzsír százalék, fizikális adatok stb.) mellett egy, az adott személyre szabott külön edzésprogramot, és egy szintén egyéni, komplett táplálkozási tervet is, ezáltal is segítve a minél hatékonyabb fejlődést. 

Az edzésterv és a diéta betartását, valamint az abból adódó változásokat, a fejlődést a szakember természetesen folyamatosan ellenőrzi, és az eredmények tekintetében szükség esetén finomítja is azt. 

Ennek köszönhetően minden egyes Enthroners játékos a saját szükségleteihez, képességeihez igazított edzés-, és táplálkozási tervvel dolgozhat a saját fejlődéséért, profi szakember állandó felügyelete mellett. 

A fentieken túlmenően a sérült játékosok rehabilitációja is új alapokra helyeződik majd: a sérülések jellegéhez illeszkedő, annak megfelelően meghatározott külön edzésprogramot kapnak majd a lábadozó játékosok is, a minél hamarabb történő felépülésüket elősegítendő. 

Emellett Nick elképzelése és programja alapján fog lezajlani a Koronázók szeptember 15-től december 15-ig tartó, mintegy 12 hetes offseason felkészülése is, amely a fentiek fényében minden bizonnyal rendkívül tartalmas és pörgős őszt ígér a srácoknak.

A “régi-új” erőnléti edzővel egy a tengerentúli futball-műhelyekben szokásos, ám hazánkban egyedülálló és előremutató fizikai és kondicionális felkészülési időszakba vághatnak bele a fehérvári játékosok! Bízunk benne, hogy ezen időszak végére a befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét és komoly egyéni fejlődést érhetnek el a fiúk! 

Isten hozott újra nálunk, jó munkát Nick!

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek, videók
szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő,
a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!

Free WordPress Themes, Free Android Games