Oldal kiválasztása

Nemzeti ünnepünkön sem pihenünk: megérkeztek a jövő heti HFL nyitány előtti összetartásra a Koronázók! 
A 4 napos Mátraházi edzőtáborban napi 2 edzés, taktikai foglalkozások, és videó elemzések is várnak a 70 fős utazó keretre. Az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb edzőtáborában új csarnok, konditerem, 300 méteres modern burkolatú futópálya, élőfüves futballpálya és két kisebb multifunkciós műfüves pálya, valamint kiváló rekreációs lehetőségek is rendelkezésre állnak a sikeres felkészüléshez.

Nehéz és tartalmas hosszú hétvége elé néznek játékosaink, és bár az időjárás-előrejelzés nem a legkedvezőbb, de biztosak vagyunk benne, hogy a kivételes körülmények között remek felkészülést tudnak abszolválni a srácok.

Külön öröm számunkra, hogy szakmai stáb is utolsó tagja is csatlakozott az edzői karhoz: hosszú egyeztetések után végre megérkezett Székesfehérvárra és természetesen már a csapattal is tartott a táborba Nick Pham az Enthroners új amerikai erőnléti edzője, akire az osztrák és a magyar bajnokság okozta kettős terhelés miatt kiemelt feladatok várnak a játékosok fizikális felkészítését, terhelhetőségét és regenerációját illetően.

Isten hozott nálunk Nick, jó munkát az edzőtáborban Koronázók!

Tisztelet a bátraknak! 

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games