Oldal kiválasztása

Kedves Támogatóink, Szurkolóink, Egyesek!

Lezárult egy szezon a Fehérvár Enthroners amerikai football csapata számára. Nyugodt szívvel nevezhetjük ezt a szezont történelminek, hiszen a csapat fennállása óta először feljutott a legmagasabb ligába, a HFL-be, és jövőre már a legjobbak között méretheti meg magát a gárda.
Több mint 2500-as átlagnézőszámmal büszkélkedhet a klub a mögöttünk hagyott szezonban. Óriási büszkeség ez számunkra.

2018-ra is útjára indítjuk az „Aranyszék” programot, amelynek keretében cégek, gazdasági társaságok, jogi személyek 150 ezer Ft, magánszemélyek pedig 100 ezer Ft-ért megvásárolhatják adott szezonra az általuk kiválasztott széket/székeket.

Amennyiben adott cég többet vásárol, úgy természetesen bárki, az adott cégnél dolgozó munkavállaló a jogosultságot igazoló egyedi plasztikkártya felmutatásával jogosult minden extra juttatásra, ami az Aranyszék programmal jár.

Klubunk kis gravírozott táblával feltünteti rajta a támogató nevét, aki valamennyi a First Fielden megrendezésre kerülő rendezvényen –legyen az Enthroners, magyar válogatott, bajnoki, kupa vagy barátságos mérkőzés- elfoglalhatja saját táblával jelölt székét, és élvezheti a Kiskulacs vendéglő által biztosított finomságokat, hideg és meleg étel és ital formájában, és természetesen egyéb meglepetésekkel is készülünk a számukra.

Köszönjük, hogy a 2017-es szezon során is több mint ötven ilyen széket “vásároltatok” meg, ezzel nagyon komolyan segítve az egész csapat felkészülését, és sikereit!

Természetesen jövőre sem változtatunk azon, hogy a mérkőzéseinkre a belépés teljesen ingyenes marad, azonban szeretnénk lehetőséget biztosítani minden segítő szándékú szurkolónak, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a csapatot.

Jelentkezéseiteket az enthroners@gmail.com e-mail címen jelezhetitek.

Gyerünk Egyesek, Aranyszékre fel, Go Enthroners! FEAR the E!

Free WordPress Themes, Free Android Games