Oldal kiválasztása

Egy kis beszámoló a tegnapi bécsi kalandunkról:

A hosszú buszúttól elcsigázottan, kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést, ám a kezdeti tapogatózás, kicsit óvatosabb kezdés után Szakácsi Ákos #21 futásából végül megszereztük a vezetést, amelyet még az első félidőben Vass Zoltán #15  FG-jával tízpontosra növelt a fehérvári alakulat.

A fordulás után aztán sikerült rendezni a sorokat, pontosítani a játékot és beindult a fehérvári alakulat: egy újabb gyönyörű futást követően Novakov Dávid volt eredményes, majd az osztrák bajnokságban kiemelkedően teljesítő Szakácsi szerezte meg a csapat harmadik, saját második TD-jét a mérkőzésen.

A végeredményt Márkus Dominik #7 állította be, egy Erős Márk #4 passzából abszolvált elkapás után.

Külön ki kell emelni a defense teljesítményét, akik az egész mérkőzésen mindösszesen négy first downt engedélyeztek a Dragonsnak, biztos gerincet adva így a Koronázók játékának.

31 : 0  győzelmével a Fehérvár az elvárásoknak megfelőlen magabiztosan vezeti az osztrák Divizió IV. B konferenciájának tabelláját, ám már a következő hétvégén folytatódik a menetelés!

Május 5-én és 6-án a szezon egyik legnehezebb hétvégéje vár a fiúkra, hiszen dupla fordulót rendezünk.
Szombaton déli 12 órától a regnáló magyar bajnok Budapest Cowbells érkezik a First Fieldre.
Vasárnap 14 órától a két győzelmével szintén veretlenül álló osztrák Carmuntum Legionaries csapata lesz a vendég itt, Székesfehérváron.

Látható tehát, hogy most a szokásosnál is sokkal nagyobb szükség lesz a buzdításra, reméljük ezúttal is mindkét alkalommal sokan leszünk, és újra kékbe borítjuk együtt a lelátót !

Cikkek:

 https://www.feol.hu/sport/helyi-sport/a-becsi-sarkanyokat-szeretnek-befogni-a-koronazok-2318687/

Képek linkjei:

Márkus Péter: https://bit.ly/2w0Qki9

Köszönjük !

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games