Oldal kiválasztása

MEGVAN AZ ELSŐ !

 

Aki látta sosem felejti el: megadta a módját történelmi, első HFL győzelmének a fehérvári alakulat!
Szikrázó napsütésben, ám áprilisban elég ritka hőségben feszültek egymásnak a csapatok. A Koronázókat elkísérő több száz fehérvári szurkoló ezúttal is fantasztikus hangulatot, szinte hazai pályát varázsolt a Dunaújvárosi Stadionba.


Gorillaz vezetéssel indult mérkőzés, amit Jebrai Regan #50 safetyvel kozmetikázott, ám Antonio Roane #22 TD-jével már 9-7-es fehérvári vezetéssel zárult az első félidő.

Végig lüktető, jó iramú mérkőzést vívott egymással Fejér megye két futball csapata, a második félidő újra dunaújvárosi TD-vel, és újra váltott vezetéssel indult.

Ezt követte  és az ebből visszahordott pick six, majd az egészen kiváló napot kifogó, ihletett állapotban játszó Antonio újabb két futott TD-vel lezárta a mérkőzést, és bár a Gorillaz végig tapadt az Enthronersre, utolérni nem tudta a fehérvári alakulatot, így rendkívül izgalmas mérkőzésen 30-24-es Koronázók siker született! Köszönjük mindenkinek, aki velünk volt ezen a rögös úton, és a csapattal tartott a magyar harmadosztályból lépdelve előre, számtalan mélységet és magasságot megélve egészen a mai napig !A köszönet persze legfőképpen szurkolóinknak jár, akik ezúttal is szép számban kísértek el minket idegenbe is, és bár még mindig csak az út elején járunk, voltak hibák a mai játékunkban is szép számmal, de legyen ez a nap az önfeledt ünneplésé: története harmadik HFL mérkőzésén megszerezte fennállásának első győzelmét a Fehérvár Enthroners !!!
Köszönjük a Gorilláznak a vendéglátást és a sportszerű mérkőzést, folytatás vasárnap 15 órakor Bécsben a Danube Dragons második csapata ellen!

Cikkek:

http://www.szekesfehervar.hu/dunaujvarosban-szerezte-meg-elso-hfl-gyozelmet-az-enthroners

 

Képek linkjei:

Márkus Péter: https://bit.ly/2K7PwuP

Battyányi Tamás(Pix by Tomi) :

https://bit.ly/2vHRZJo

Köszönjük !

Go Enthroners! FEAR the E!

Figyelem!
A Fehérvár Enthroners weboldalán és facebook oldalán található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok másodlagos felhasználása, másolása a készítő, a csapat vagy képviselőjének előzetes hozzájárulása nélkül TILOS!
Free WordPress Themes, Free Android Games