Oldal kiválasztása

Csapatunk a szurkolóink segítségét szeretné kérni.

Az 1-esek egyre többen vannak a lelátón, ami hihetetlen büszkeség számunkra.

Úgy vettük észre a Football ünnepek egyaránt örömet tudnak szerezni kicsiknek, és nagyoknak, valamint a hölgyeknek ugyanúgy mint a férfiaknak. Szeretnénk több és több emberhez eljutni amiért mi magunk is rengeteget teszünk a FIRST Fielden, a pályán, a programjainkkal.
Viszont szeretnénk bevonni ebbe mindazokat akik voltak már nálunk és jól érezték magukat, megszerették sportunkat, csapatunkat, a FIRST Fieldre már hazajárnak.

Arra kérünk mindenkit, hogy ossza meg ezt a bejegyzést, és hozzászólásban hívjon meg olyanokat akiknek saját ismerősei közt szívesen ajánlaná az eseményünket. Terjesszük közösen a FOOTBALL-t hazánkban, érjünk el minél több embert, akik lehet nem is tudnak még rólunk.

A FIRST Field továbbra is ingyenesen várja a mérkőzésekre kilátogatókat, és csak azt reméljük, hogy akik kijönnek élményekkel, gazdagabban tudnak távozni tőlünk. Segítsetek megismerni minél több embernek az Enthroners Football Ünnepeit. A csatát, ahol a büszkeség a cél, nincs feladás, nincs meghátrálás, csak harc az utolsó sípszóig.

Oszd meg tehát a posztunkat, és itt hozzászólásban hívd meg ismerőseid közül aki még nem volt szerinted, ha úgy gondolod megéri eljönni hozzánk.

Cserébe aki segít nekünk, kisorsolunk a mérkőzés előtti szombaton a vadonatúj szurkolói mezeink közül egy kéket és egy fehéret, valamint midnegyik mez mellé egy páros Golden VIP belépőt, amit a meccsre belépéskor vehet át a shopunkban.

Legyünk minél többen, hullámozzon kéken és fehéren a FIRST FIELD lelátója.

Április 16-án 15.00 óra.

Gyertek el, nagyszerű húsvét vasárnapi program lesz!

Go Enthroners! FEAR the E!

https://www.facebook.com/fehervarenthroners/?fref=ts

Free WordPress Themes, Free Android Games